Ruby Passion´s kennel

Ruby Passion´s kennel

Hundar och åter hundar..

Här kan ni läsa om mig och mina hundar.. I min kennel finns det i dagsläget sex hundar, fyra tikar och två hanar.

Mamma, Pappa, Ludwig..

HundarPosted by marie Mon, July 16, 2012 18:58:05

Ja det är ju så det är nu smiley plus ett antal hundar då med smiley

Många av er har ju inte vetat att jag och Joakim har väntat en bebis, dels har det inte synts speciellt mycket på mig och sedan ville vi inte berätta. Några riktigt nära vänner har vetat men som sagt var långt ifrån alla smiley Jag har fått frågan ett antal gånger "varför har du inte lagt ut ngt på FB ?" svaret kommer nog alltid att bli: varför ska man lägga allt på FB, jag har lite privat liv oxå"

Iallafall har jag haft en rätt bra graviditet, inte många krämpor och kunnat göra allt det som jar har velat kunnat göra.

Inför förlossningen är det ju alltid lite nervöst, oftast för en förstföderska tar det låånnggg tid och det är jätte jobbigt. Jag vet inte varför jag har blivit förskonad för..ngt snällt kanske jag har gjort här i livet för min förlossning var inte alls ngn direkt "plåga". Här kommer en liten kort berättelse: Mitt vatten gick 23.45 natten mellan den 12 - 13 juli. På BB talade de om för mig att jag lugnt kunde somna om och komma in på morgonen den 13:e. Visst klockan 09.00 infann vi oss på BB i Eksjö, en massa tester gjordes och de såg att jag hade små värkar MEN absolut inget som skulle göra att det skulle hända ngt IDAG !

Vid 12.30 åkte vi hem igen med ordinationen vila mkt ta ett par panodil om det gör för ont, gjorde några små ärende på vägen hem, köpte lite mat. Väl hemma i Fredriksdal kände jag att ngt ät KONSTIGT, men eftersom jag skulle vila gick jag snällt och gjorde det. Vid 14.30 sa jag till Joakim att jag ville åka in till Eksjö igen..sagt och gjort, vi checkade in på BB vid 15.31 och mammas och pappas lilla prins är född 16.17. Alltså hade jag gått ifrån att inte vara öppen ngt till att öppna mig helt på 1.5 timme... Det hanns inte med ngn epidural, bara lite lustgas som jag inte direkt fattade hur jag skulle använda.. Det var min "lilla" historia..

Det är svårt att fatta att man har haft detta lilla livet i magen under nästan nio månader.. lilla Ludwig Åke Samuelsson smiley

  • Comments(12)//kennel.rubypassions.se/#post50