Ruby Passion´s kennel

Ruby Passion´s kennel

Hundar och åter hundar..

Här kan ni läsa om mig och mina hundar.. I min kennel finns det i dagsläget sex hundar, fyra tikar och två hanar.

Händer inte så mycket

HundarPosted by marie Wed, June 27, 2012 17:39:17

för tillfället !!! Jag försöker att träna lite med Thure och vissa dagar går det jätte bra och vissa dagar så tror jag att han spelar mig ett spratt.. smiley För då gör han sig verkligen förtjänt av sitt andrra namn "Toker" smiley Då fattar han INGENTING alls .. sedan kan det gå några minuter och då fattar han ALLT .. Ja ja det får väl vara så när man bara är "nästan" fem månader. Han är fortfarande lika orädd för precis allt och ÄLSKAR människor och FÅGLAR !!! Han har inte riktigt fattat att han är vallhund och inte fågelhund !!!

Spårträningen med Thure går ju lite sådär.. jag tror inte riktigt att jag har hittat den motivationen som krävs för att han ska tycka det är roligt !! Han ÄLSKAR sina leksaker och han gillar godis !! Alltså måste jag hitta ngt godis som han ÄLSKAR lika mycket som sina leksaker !! Har någon ngt förslag på vad.. ??? det får inte vara för hårt för då tar det tid att tugga ..När han sedan får ner den lilla nosen i marken går det jätte bra och då vet han precis vad han ska göra ... tyvärr är det väl så oxå att mammas tålamod inte är det bästa när hela himlen är FULL av knott !!! Jag bara hatar dessa parasiter och jag tror verkligen inte att det kan finnas någon nyttig plats för dem alls smiley De är bara äckliga !!!!

Utställningsträningen (den ni vet som man inte måste träna utan det som bara finns där ändå smiley) Den fungerar bättre och bättre.. han är riktigt duktig på att stå OM han får ha med sin lilla pipis (och det finns ju inga hinder för det) Har jag däremot godis så är det lite trögare... Springa fungerar oxå mycket bättre... Det ska bli roligt att göra debut med honom... och det är ju snart smiley så får vi se om träningen har gett något alls ...

Ha det gott alla !! smiley

  • Comments(1)//kennel.rubypassions.se/#post47